Foredrag vi tilbyder sammen


Hvad kendetegner tidens børne- og forældregruppe, og hvordan håndterer man forældres ønske om i dag at tilegne sig en stadigvæk større mængde viden om det pædagogiske arbejde?


“Det komplekse forældresamarbejde”

Et fagligt foredrag, der karakteriserer forældregenerationen af i dag


I ambitionen om at blive klogere på det komplekse forældresamarbejde, og med ønsket om at styrke udviklingen af bedre praksis i mødet med forældre, formidler Charlotte Bjerregaard og Ulla Dyrløv i dette faglige oplæg, viden om, hvad der kendetegner tidens børne- og forældregruppe.

En forældregruppe, der stiller stadigvæk større krav til mængden af information – også om forhold der ikke vedrører dem – og tempoet, de ønsker det formidlet i.

Når forældre i dag ønsker viden og detaljer om det pædagogiske arbejde – også det pædagogiske arbejde, der vedrører andre børn end deres egne – stiller det krav til, hvordan man som fagperson håndterer det. Der er typisk tale om børn i PPR-regi, som andre børns forældre er på grænsen til at ønske “fjernet” fra huset.

Foredraget belyser derfor, hvordan man som fagperson og institution åbner forældrenes blikke for, at alle børn bør inkluderes, og giver værktøjer til at bevare det gode samarbejde – institution og forældre imellem.Finder du ikke det, du søger?

Charlotte Bjerregaard og Ulla Dyrløv holder også gerne foredrag om andre emner indenfor børn og familiers trivsel. Du er velkommen til at sende din forespørgsel her.