Mette Kathrine Larsen


Jeg er født d. 11. marts 1982 og uddannet jurist med speciale i familieret og konfliktmægling. Fra 2017 har jeg arbejdet som jurist i Barnets Tarv, hvor jeg har ydet juridisk rådgivning i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Fra 1. juni 2019 har jeg arbejdet som advokatfuldmægtig i henholdsvis Ghiladi Advokater og i Skilsmisseforældre.


Jurist med speciale i familieret og konfliktmægling:

”Det er en tillidssag at vælge en advokat i en børnesag. Det stiller store krav til advokatens faglighed, empati og vedholdenhed. For at kunne hjælpe dig, skal jeg kunne møde dig, hvor du er, og du skal føle dig tryg ved, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dit barn og dig. Jeg tror på, at samarbejde er vejen frem for de fleste familier, men jeg er også opmærksom på, at det somme tider kan være nødvendigt at tage handskerne af. Jeg ser det som min fornemste opgave hele tiden at bistå med at holde fokus på barnets tarv, også når det kan værre mest svært.”

. . . Videre er jeg også uddannet journalist og har arbejdet hos både Radio24syv, Danmarks Radio og Nordisk Film TV. I februar 2014 var jeg blandt de 20 journalister, der blev indstillet til en pris for topjournalistik. Jeg blev blandt andet indstillet for en “enestående journalistisk præstation med projektet Skilsmisse-Danmark på Radio24syv.”

Endelig har jeg også arbejdet med personlig udvikling og lederudvikling i konsulentfirmaet IB Persona, hvorfor jeg har en god forståelse for mellemmenneskelige relationer, konflikthåndtering, bevidstgørelse af menneskelige ressourcer samt måden hvorpå vores adfærd og fleksibilitet påvirker vores relationer til andre mennesker og til os selv. 

Jeg er opvokset på en lille gård i Vestjylland mellem Ølgod og Grindsted. I dag bor jeg i Espergærde med min kæreste og bonussøn. Jeg elsker at løbe – ikke mindst de lange distancer – og jeg har derfor løbet 20 marathonløb og tre ultraløb (to på 62 km og et på 100 km). Som person er jeg en sejtrækker og en fighter – både fysisk og mentalt. Og jeg bliver ved, til opgaven er løst til mindste detalje.

  • Cand.jur. fra Københavns Universitet med speciale i familieret
  • Journalist på Radio24syv, Danmarks Radio og Nordisk Film TV
  • Konsulent hos IB Persona med speciale i konflikthåndtering og mellemmenneskelige relationer
  • Jurist i Barnets Tarv
  • Advokatfuldmægtig i Skilsmisseforældre
  • Advokatfuldmægtig i Ghiladi Advokater