Referencer


“Ulla Dyrløv er en passioneret, ærlig og vanvittig dygtig psykolog med et hjerte af guld. I samtalen med Ulla er hun altid nærværende og ligefrem, og hun taler “lige ud af posen” samtidig med, at hun er dybt empatisk og hjertevarm. I forhold til vores børn har Ulla været uhyggelig skarp til at afdække ALT – også det ingen andre fagfolk tidligere har kunne “knække” – og hun går aldrig af vejen for at tage de svære kampe med systemet, hvis disse er i barnets tarv. Hun brænder for sit fag, og for de mennesker hun sidder overfor, og hun brænder igennem hos både børn, unge og voksne!

Uanset om vi er kommet til Ulla med få mindre udfordringer eller med flere uoverstigelige, så er vi altid gået berigede derfra med nye perspektiver og veje, som Ulla har anvist. I vores familie er Ulla blevet en uundværlig professionel livsledsager, som vi er dybt taknemmelige, og som både børn og voksne holder usigeligt meget af.”

– Forældre til 3 børn (med og uden diagnoser)


“Nu har jeg kendt Ulla, siden jeg var helt lille, og hun har hjulpet mig både igennem gode og svære tider. Jeg kan fortælle hende alt, og hun forstår mig og hjælper mig igennem det på den måde, som passer bedst til mig. Hun har hjulpet mig med at finde mig selv og hjulpet med at finde ud af, hvordan jeg har det, og hvilke følelser der gør mig glad og ked af det. Ulla er ikke bare min psykolog, men også den person jeg stoler allermest på. Hun er blevet min ven, og hun får mig til at føle mig speciel og betydningsfuld.

Hun er den person, som giver folk tid til at forklare sig og sørger for de har det godt.”

– Anonym, 15 år


“Da jeg kom til Charlotte havde jeg det ikke særlig godt i skolen i pigegruppen. Charlotte og jeg talte sammen mange gange om skolen, pigerne og hvordan jeg skal håndtere det. Efter jeg har været hos Charlotte har jeg det meget bedre i skolen og med mig selv. Min selvtillid er blevet meget bedre og jeg er rigtig glad.”

– Pige, 10 år


“Kære Ulla.

Når jeg bliver stor, vil jeg være sådan én som dig. Jeg overværede dit foredrag i Aarhus igår aftes, sammen med en flok pædagog kollegaer. Hvor er du bare dygtig og hvor er du bare en fremragende formidler. Din ærlig og ikke mindst kærlighed til det du laver, er ikke til at tage fejl af. 

TAK for en inspirerende aften. TAK for at sige de nødvendige ting højt! Jeg er stolt af at være en mor til to teenagebørn som synes jeg er både skør, underlig og dum, og som heldigvis er vokset op i en tid, hvor den digitale sut IKKE var en mulighed! Jeg er også stolt af at være pædagog med en mission på en masse dejlige børns vegne.”

– Pædagog


“Vi fik anbefalet Charlotte af flere, da vi stod og havde brug for en børnepsykolog til vores datter, som var i mistrivsel. Allerede ved første telefonsamtale med Charlotte forstod vi hvorfor hun var blevet anbefalet så varmt. Charlotte er hjertelig, omsorgsfuld og utrolig faglig kompetent samtidig med at hun er beslutsom, handlekraftig og tydelig i sine anvisninger. Hun har været vores fast anker i flere måneder mens vores datters mistrivsel var værst. Med ro og vedholdenhed har hun både guided os forældre og arbejdet sig ind på vores datter. Vores datter startede med at have meget angst mod at gå til psykolog, men Charlotte har mødt hende hvor hun er og opbygget en fortrolighed med hende. Vores datter går nu og glæder sig til hver gang hun skal ud til Charlotte. Vores datter har støt og roligt fået det bedre og er stort set ude af sin krise nu. Vi forældre er blevet meget klogere på hvad vi kan gøre for at støtte vores datters udvikling bedst muligt. Vi kan derfor på det varmest anbefale Charlotte både til forældre og børn, som i en periode har brug for hjælp til at få det bedre.” 

– Mor


“Allerede efter første besøg hos Ulla var tilliden skabt. Tvangstankerne hos vores datter kom hurtigt under kontrol og følelsen af, at være i kyndige hænder lå solidt hos både forældre og datter. Gennem årerne har vores datter besøgt Ulla, når hun kunne mærke, at det var tid. Uanset om der var en måned eller et år mellem besøgene, føles det rart at ’komme hjem’ – en stemning af urokkelig ro og imødekommenhed. Der er ingen løftede pegefingre, ingen skyld og ingen følelse af at agere forkert som forældre. Ene og alene følelsen af, at vi skal finde en vej, der virker i vores familie. Der er ingen tvivl om, at det er barnet, der har Ullas fokus, og uanset hvor fortvivlende det kan føles i øjeblikket, er det da fantastisk!

Ud over højt nærvær, faglig kompetence og en personlighed, der kun er til at holde af, har Ulla selv hverdagen inde på livet. Med 3 unger kender hun til hverdagens puslespil og forstår, at hensigter og handlinger desværre ikke altid er 1-1. Ulla forstår vores datter i situationer, hvor hun har svært ved at forstå sig selv. Hun kan sætte ord på, taler et sprog man forstår og gemmer sig ikke bag smarte udtryk og ’hvad føler du selv’-spørgsmål.

Det er som forældre rart at mærke, at ens barn er afklaret. Det er præcis, hvad vi oplever, når vores datter har været hos Ulla. Vi har nu kendt Ulla i 8 år og det har været en fornøjelse at have hende på sidelinje til hverdagen alle disse år!”

– Mor