Samarbejdspartnere

Vores øvrige samarbejdspartnere

Vi gør vores yderste for at familier, der kommer til os ikke skal ud af huset

Derfor har vi startet et Trivselshus, hvor vi samarbejder med en række af erfarne fagfolk, der alle arbejder på børn og familiers trivsel.

Læs mere om vores øvrige samarbejdspartnere, her:

Liselotte Kulpa

Jeg er cand. mag. i audiologopædi og dansk som fremmed-andetsprog

Læse-skrivevanskeligheder, først og fremmest dysleksi/ordblindhed, har været omdrejningspunktet for hele mit arbejdsliv.

Cand.mag i audiologopædi og dansk som fremmed-andetsprog

I 1993 blev jeg ansat på Kommunikationscentret i Hillerød, og her fik jeg 13 års erfaring i at udrede unges og voksnes læse-skrivevanskeligheder og undervise dem på en måde, så de udviklede deres læsning og skrivning så meget som overhovedet muligt – samt blev gode til at bruge it-hjælpemidler.

I 2006 var vi to kolleger, der dannede ’Nyt Mod – på at læse og skrive’, hvor det først og fremmest er børn med læse-stavevanskeligheder, der udredes og undervises.

Jeg holder stadig fast i, at læse-stavevanskeligheder bør udredes udførligt, og at ordblinde børn har behov for kompetent ordblindeundervisning for at komme i læse-stave-trivsel.

Jeg går ikke af vejen for vanskelige og sammensatte problemstillinger.

Jeg samarbejder med flere internationale skoler i Københavnsområdet, hvor jeg udreder for ordblindhed på engelsk og giver rådgivning og vejledning.

Jeg oplærer undervisere, typisk audiologopæder, i at udrede og undervise ordblinde børn.

Ekspertise inden for dysleksi, individuelt tilpasset undervisning, indlevelse i barnets situation samt humor er nogle af de ingredienser i undervisningen, som gør forskellen.

Pernille Thomsen

Jeg er fysioterapeut, master i sundhedspædagogik og har undervist på fysioterapeutuddannelsen i 15 år

Jeg blev uddannet i 1991 og har været bredt omkring rent fagligt.

Ekstern lektor, M.Ed., Fysioterapeut

Siden 2013 har jeg specialiseret mig i den neurofysiologiske tilgang til mental sundhed. Da jeg er fysioterapeut, har jeg en kropslig tilgang til trivsel og arbejder med motion/bevægelse og berøring for at berolige et uroligt nervesystem og genopbygge de kropslige forudsætning for trivsel. Hos mig kan du blive udsat for at komme til at svede, måske en pudekamp, menneske-bowling eller dans. Og så får du massage. Alt sammen for at kroppen får det bedre, så du får det bedre.

Du kan følge med på den facebookside, jeg har med Charlotte Bjerregaard; “Søhestemad”, eller på min egen facebookside, der hedder “Pernillefys”.

Søhestemad
Pernillefys

Mette Kathrine Larsen

Jeg er født d. 11. marts 1982 og uddannet jurist med speciale i familieret og konfliktmægling

Fra 2017 har jeg arbejdet som jurist i Barnets Tarv, hvor jeg har ydet juridisk rådgivning i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Fra 1. juni 2019 har jeg arbejdet som advokatfuldmægtig i henholdsvis Ghiladi Advokater og i Skilsmisseforældre.

Jurist med speciale i familieret og konfliktmægling

”Det er en tillidssag at vælge en advokat i en børnesag. Det stiller store krav til advokatens faglighed, empati og vedholdenhed. For at kunne hjælpe dig, skal jeg kunne møde dig, hvor du er, og du skal føle dig tryg ved, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe dit barn og dig. Jeg tror på, at samarbejde er vejen frem for de fleste familier, men jeg er også opmærksom på, at det somme tider kan være nødvendigt at tage handskerne af. Jeg ser det som min fornemste opgave hele tiden at bistå med at holde fokus på barnets tarv, også når det kan værre mest svært.”

…videre er jeg også uddannet journalist og har arbejdet hos både Radio24syv, Danmarks Radio og Nordisk Film TV. I februar 2014 var jeg blandt de 20 journalister, der blev indstillet til en pris for topjournalistik. Jeg blev blandt andet indstillet for en “enestående journalistisk præstation med projektet Skilsmisse-Danmark på Radio24syv.”

Endelig har jeg også arbejdet med personlig udvikling og lederudvikling i konsulentfirmaet IB Persona, hvorfor jeg har en god forståelse for mellemmenneskelige relationer, konflikthåndtering, bevidstgørelse af menneskelige ressourcer samt måden hvorpå vores adfærd og fleksibilitet påvirker vores relationer til andre mennesker og til os selv.

Jeg er opvokset på en lille gård i Vestjylland mellem Ølgod og Grindsted. I dag bor jeg i Espergærde med min kæreste og bonussøn. Jeg elsker at løbe – ikke mindst de lange distancer – og jeg har derfor løbet 20 marathonløb og tre ultraløb (to på 62 km og et på 100 km). Som person er jeg en sejtrækker og en fighter – både fysisk og mentalt. Og jeg bliver ved, til opgaven er løst til mindste detalje.

  • Cand.jur. fra Københavns Universitet med speciale i familieret
  • Journalist på Radio24syv, Danmarks Radio og Nordisk Film TV
  • Konsulent hos IB Persona med speciale i konflikthåndtering og mellemmenneskelige relationer
  • Jurist i Barnets Tarv
  • Advokatfuldmægtig i Skilsmisseforældre
  • Advokatfuldmægtig i Ghiladi Advokater

Hanne Hæsum

Autoriseret psykolog, EMDR-behandler og supervisor

I 10 år leder af Projekt Internationalt Lokalmiljø i Mjølnerparken i København. Ca 20 års erfaring i traumebehandling blandt andet som psykolog i Asylafdelingen i Røde Kors, og sideløbende hermed som privatpraktiserende psykolog på Christianshavn.

Siden 2009 fast skribent i det populærvidenskabelige magasin ”Sund forskning” omkring psykologiske emner.

Andre længere efteruddannelser
  • Practioner i NLP (Neuro Lingvistisk Programmering)
  • Kognitiv Terapi Trauma series
  • Hypnoterapi

“Vi sidder ikke inde med svarene på alverdens problemer, men vi har gennem vores uddannelser og erfaringer udviklet mange effektive værktøjer til at hjælpe mennesker videre, når de oplever, at livet er svært.”